Istoria Politex – fibre naturale
/
/
Istoria Politex – fibre naturale

Istoria Politex – fibre naturale

Atelierul Politex a fost înființat în anul 1997 cu misiunea de a realiza produse vestimentare, axându-se pe materiale din fibre naturale.

Politex este o afacere de familie începută în doi, soț și soție, continuând apoi cu câțiva angajați, mărind astfel puterile familiei Politex.

Starea de bine, informarea continuă și lucrul în echipă sunt prioritare în  realizarea produselor de înaltă calitate pentru clienții noștrii.

Totul a început prin fabricarea unui simplu maiou de corp, apoi diversificând produsele, ca de exemplu pijamale, lenjerie intimă, tricouri, șorturi, bluze damă, pantaloni de trening, treninguri pentru bărbați, damă și copii, compleuri de casă , etc. Tiparele fiind într-o continuă schimbare, până când s-a ajuns la croiala perfectă.

Cererea mare a clienților noștri către articolele sport, ne-a determinat ca în ultimii ani să producem din ce în ce mai multe treninguri, ajungând în anul 2020 ca articolele sport să fie imaginea principală a firmei.

 

Un alt început este website-ul nostru www.politex.ro de care suntem foarte mândri și depunem multă muncă pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri din toată  România. Pe lângă magazinul online ne puteți găsi și pe facebook/instagram unde postăm des noutăți.

Vă multumim că ne urmăriți și ne susțineți în continuare!

Cu drag, echipa Politex

Fabricat în România!

Share this post

There are no comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Coş

Niciun produs în coș.