Exercitii pentru un abdomen plat
/
/
Exercitii pentru un abdomen plat

Exercitii pentru un abdomen plat

 Exercitii pentru un abdomen plat

Cum poti obtine un abdomen plat acasa

Pentru a putea realiza exercitiile intr-un mod corect ai nevoie de echipament adecvat

Echipament necesar:

Exercitii pentru abdomen plat:

  • Abdomene scurte (crunches)

Exercitiul presupune sa stai pe spate intins pe saltea, iar cu ajutorul mainilor puse la ceafa te folosesti de muschii abdominali pentru a ridica trunchiul la circa 15 cm de sol. Pozitia se mentine timp de trei respiratii, o inspiratie si o expiratie

  • SIT-UPS

Acest exercitiu seamana cu abdomenele scurte, insa, spre deosebire de acestea, acum trebuie sa iti ridici trunchiul pana in apropiere de genunchi.

  • Plansa

Pentru realizarea corecta a exercitiului, trebuie sa stai intins cu fata spre podea, sprijinit pe antebrate, coate si varfurile degetelor de la picioare. Realizarea este relativ simpla, insa pozitia trebuie mentinuta intre 30 de secunde si un minut. Daca nu ai mai facut exercitiul, poti incepe de la cinci secunde, apoi cresti progresiv durata.

  • Flotari

Mentine bratele la un unghi de 90 de grade cu podeaua, corpul fiind paralel cu salteaua. Ridica-ti corpul in mod repetat. Poti incepe cu doua serii de cate 10 ridicari si sa cresti progresiv pana la 4-5 serii a cate 15-20 ridicari.

  • Bicicleta

Trebuie sa te intinzi pe o saltea, sa iti pui mainile la ceafa si sa iti misti picioarele in aer, la un unghi de 30-40 de grade, ca si cum ai pedala. In acelasi timp, vei ridica alternativ fiecare umar corespunzator piciorului opus.

  • Ridicari de picioare

Stai intins pe saltea cu mainile pe langa corp si picioarele drepte. Ridica usor ambele picioare cat poti de mult. Exercitiul de baza consta in ridicarea picioarelor pana cand acestea sunt perpendiculare pe saltea.  Pentru antrenarea in profunzime a abdomenului, ridica-le pana fac un unghi de 30 de grade cu solul. Mentine pentru 3-5 secunde, apoi coboara-le usor.

Haine sport aici -> https://politex.ro/

Share this post

There are no comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

Coş

Niciun produs în coș.